×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:




De senaste 5 videona.

Nytt styre i Örebro kommun.


Energikrisens påverkan på företagen i länet.


Fredrik Persson, miljöns röst i politiken.


Debatt mellan lokala Moderaterna och Socialdemokraterna.


Du hitter fler videos under menyn Video.


 

  Publicerat: 2009-11-27  

Fakie For Nothing sjöng på Cafe Deed.

style="background-color:#000000; background-image:URL(bilder/black.png); display:block; overflow:auto; width:480px; height:650px;"> ©2009 Johan Gullberg - knytpunkt.com
©2009 Johan Gullberg - knytpunkt.com
©2009 Johan Gullberg - knytpunkt.com
©2009 Johan Gullberg - knytpunkt.com
Under fredagen hade Fakie For Nothing en liten intim akustisk spelning på Cafe Deed i Örebro för att presentera sin nya sångare Rasmus Ingdahl.

Fakie For Nothing håller på att spela in en skiva och mitt under processen hoppade deras sångare av bandet. Så de övriga började leta en ny sångare och Viktor Morsing skickade en fråga till Rasmus Ingdahl som flera antagligen kommer ihåg från tv-programmet Idol under 2009.

Rasmus tackade ja till bandets förfrågan och fick mer eller mindre springa in i studion på en gång. Arbetet med skivan kunde inte fortsätta utan sångare men nu kan de arbeta vidare, något datum för skivsläp är inte bestämt och de har arbete kvar att göra innan den är färdig.
De verkar trivas tillsammans även om det märks att det är nytt för dem. Musikaliskt fungerar det i alla fall det hördes under kvällen.

På kvällen i Cafe Deed fick publiken höra två låtar av bandet, Game Over och Big Times. De var lite nervösa innan, att spela akustiskt är inte något de är vana vid men de klarade av det galant.
Då det var en trevlig och uppskattande publik fick vi höra Good Times två gånger så det blev en lite längre spelning än beräknat. Good times är en helt ny låt och texten blev klar för ungefär en vecka sedan så Rasmus har haft full fart med att lära in texten ordentligt och satt gjorde den.

Rasmus passar in precis i bandet och hans röst lyfter dem till en ny nivå för är det något han kan så är det att sjunga. De andra är även de duktiga musiker och det hörs extra tydligt när det är en akustisk spelning.
En mjukstart på Cafe Deed fungerade utmärkt, cafet är inte stort vilket gör att det blir en större närhet till publiken.

Fakie For Nothing består av Rasmus Ingdahl sång, Victor Morsing gitarr, Dino Medanhodzic gitarr, Ricard Hammarström trummor och Michael Bergqvist bas.

Vi önskar bandet lycka till i studion och väntar på att få höra låtarna när skivan väl är färdig.

Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar