×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:
De senaste 5 videona.

Nytt styre i Örebro kommun.


Energikrisens påverkan på företagen i länet.


Fredrik Persson, miljöns röst i politiken.


Debatt mellan lokala Moderaterna och Socialdemokraterna.


Du hitter fler videos under menyn Video.


 

  Publicerat: 2007-10-27  

Mersey Beatles på Club 700.

©2007 Johan Gullberg - knytpunkt.com
©2007 Johan Gullberg - knytpunkt.com
©2007 Johan Gullberg - knytpunkt.com
©2007 Johan Gullberg - knytpunkt.com
En gråmulen kväll den 26 oktober var det dags för Mersey Beatles att spela på Club 700 i Örebro. Det var många Örebroare som hade köpt biljetter och de fick verkligen valuta för pengarna.

Mersey Beatles kommer från Liverpool och är Liverpools officiella hyllningsband till Beatles vilket betyder att gruppen representerar Liverpool ute i Europa och övriga värden när det gäller att marknadsföra Liverpool.
Mersey Beatles är även en fast attraktion på den berömda Cavern club i Liverpool, klubben där de riktiga Beatles slog igenom på 1960-talet. Varje torsdag så står Mersey Beatles på the Caverns scen för att underhålla publiken med sin show.

Vi blev underhållna i tre separata delar med Beatles musik, den första representerar de tidiga åren med bandet för att sedan i den andra bli perioden med Sargent Pepper`s Lonley Hearts Club.
Roligt att se de färgsprakande kläder de hade då. Medlemmarna i bandet är proffsiga och trevliga på scen.
De gör en väldigt bra show och publiken uppskattade att de kunde fråga om sånger, det enda de sa helt nej på var en låt som spelades av Rolling Stones och det kan jag ha förståelse för, även om det lockade till skratt från både publik och band.

Club 700 passade verkligen utmärkt som lokal, baren var välbesökt och alla i publiken såg ut att ha det trevligt. Club 700 var full av människor och många passade på att dansa till musiken, Beatels hade många låtar som gör det svårt att sitta still. Lite allsång blev det också.

I pauserna lottades det bland annat ut biljetter till den stora 60-talsgalan som hålls i Västerås i mars varje år, Mersey Beatles är huvudattraktion på den två dagar långa 60-talsgalan.

Det var även full fart vid borden där det var försäljning av lite olika Beatels saker så väl som andra artister som var stora på 60-talet, men i huvudsak så var det de olika sakerna som har anknytning till Beatels som sålde bra.

Mersey Beatles show är underhållande och de kan verkligen materialet, vilket inte är så konstigt eftersom bandet startade 1999. Roligt med ett coverband som uppmanar publiken att önska låtar, det visar på att de har bredd på repertoaren och inte enbart kan de stora låtarna.

Som en snygg gest spelade de John Lennons Imagine för Lennart som är en av arrangörerna för galan. En annan låt som blev önskad var Yellow submarine som kom på slutet av showen.

Galan blev så uppskattad att bandet inte ville släppas av scenen vilket är helt förståeligt, tre extra låtar blev det och sedan var bandet ute och vimlade med publiken på Club 700 ett tag, tyvärr så gick den största delen av publiken hem efter konserten, men några var det kvar i alla fall.

Mersey Beatles var helt enkelt ett väldigt bra coverband, det märks tydligt att de trivs med vad de gör och de gör det BRA.

Vi hoppas att vi får chans att höra dem igen här i Örebro och med tanke på publiken kommer vi inte vara ensamma om att tycka så.

Tillbaka

Kommentarer:

2007-10-30 10:31:19   Av: Karin

Fantastisk gala. Underbar stämmning.

2007-11-17 17:46:35   Av: stina

Det var en underbar kväll!

2008-04-04 11:37:04   Av: jonas

Ett av det bästa jag sett.
Dom kommer åter 25 oktober.
Härligt!

2008-10-18 13:27:44   Av: Helena Bogren

Skellefteå 16/10 (oktober) 2008...
Vilken kväll/afton...3x40minuter av ren skär nostalgi.
Blev lite \"sur\" på publiken d.v.s. personligen ville nog få mer respons att \"stå upp å dansa\"...
Men det va ju sittplatser... så vad kan man begära en vanlig torsdagskväll i oktober?.

Älskar er alla 4:a...(fyllde år denna kväll, fick en fylla-år-låt sjungen ...även bli fotad på bild med er via Rolf \"Gruvan\" Rundström.....
big hugh=kram till er från helena

Lämna en kommentar