×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:




De senaste 5 videona.

Nytt styre i Örebro kommun.


Energikrisens påverkan på företagen i länet.


Fredrik Persson, miljöns röst i politiken.


Debatt mellan lokala Moderaterna och Socialdemokraterna.


Du hitter fler videos under menyn Video.


 

  Publicerat: 2014-08-29  

David Urwitz Spelar på Scandic Grand Hotell den 3 september.

David Urwitz Spelar på Scandic Grand Hotell den 3 september.

Eftersom David Urwitz kommer till Örebro igen så passade jag på att ringa upp honom för att få höra vad han har pysslet med sedan vi träffade honom sist och om ryktet om Live at Heart har spridit sig till Göteborg.

Eftersom David Urwitz kommer till Örebro igen så passade jag på att ringa upp honom för att få höra vad han har pysslet med sedan vi träffade honom sist och om ryktet om Live at Heart har spridit sig till Göteborg.

Första gången vi hörde David Urwitz var på Rosa Bandet-galan

Den allra första gången vi hörde David Urwitz var på Rosa Bandet-galan 2011, och båda två reagerade vi på samma sätt, honom vill vi höra mer av, det gick en tid och David Urwitz kom tillbaka till Örebro och spelade på City Örebros scen under marknadsaftonen 2011.
När vi pratade med honom efter spelningen visade sig snabbt att David Urwitz inte bara är en mycket duktig artist, han är dessutom en av de mest genomtrevliga människorna vi stött på under hela den tid vi drivit Knytpunkt, en av de här man bara inte kan låta bli att tycka om.

Vad har då hänt sedan senast.

David Urwitz har ägnat tiden åt att spela och i år har han hunnit med riktigt många spelningar vilket han naturligtvis tycker är kul, även om det kan vara tråkigt att ligga ute på vägarna ibland så berättade han att han som tur är gillar att läsa, vilket gör att restiden blir använd den också.
Det har blivit många festivalspelningar under sommaren och nästan varje helg har David berättade att han fått ägna åt sin musik, ibland med sitt band och ibland solo.

Roligt att spela med bandet.

Visst är det riktigt kul att få spela med bandet men efter flera spelningar på raken kan det också vara kul att få köra solo och bara vara ensam på scenen.
David Urwitz har sedan vi träffade honom senast också släppt en ny skiva och han är nöjd med hur det har gått för den.
David berättade också att han tycker att det känns so att han har nått ut till en lite annan publik med nya skivan och så länge som spelningarna trillar in och ökar i antal så är det riktigt kul.

Ser fram emot Örebro.

David Urwitz ser fram emot att få spela på Live at Heart och han har hört mycket om vår festival från andra musiker.
När David var i Örebro senast så var det många som kom fram efter hans spelning och sa att han borde vara med under Live at Heart och nu kommer han och här kommer det en lite längre intervju efter Live at Heart.

Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar