×
Logotyp Knytpunkt

I Kalendern:
De senaste 5 videona.

Återbruk lockade många.


S, KD och C i fortsatt samarbete i Örebro kommun.


Seniorfestivalen 2018 invigd.


Liberalparty vid Demokratitorget.


Du hitter fler videos under menyn Video.


  Publicerat: 2013-05-08  

Happy Hippo Family släpper ny musikvideo.

Happy Hippo Family släpper ny musikvideo.

The Happy Hippo Family släppte på tisdagen en ny musikvideo Summer Serenade och det här bandet som går sin egen väg gjorde det genom att ha en presskonferens i Örebro.

The Happy Hippo Family släppte på tisdagen en ny musikvideo Summer Serenade och det här bandet som går sin egen väg gjorde det genom att ha en presskonferens i Örebro.

Ny musik.

The Happy Hippo Family berättade inte bara om sina musikaliska planer för framtiden utan också att de nu har en egen öl som heter Summer Serenade och förhoppningsvis kommer att gå och köpa här i Örebro.
Bandet har släppt en del videos redan och de har gjort det med en baktanke och det är att det släpps mycket bra musik nu och det är lätt för band att försvinna bland allt som släpps, att släppa en ny video varannan månad hjälper till att hålla intresset öppet.

Pressträff för att det är en kul grej.

Martin Qvarfordt berättade att de alltid har velat göra en presskonferens och nu med den nya ölen och videon var det ett passande tillfälle att samla alla på ett ställe för att få presentera det.
Det hade varit svårt att få med Anders Olsson från Eskilstuna Ölkultur på flera olika intervjutillfällen som annars är det vanliga när ett band släpper nytt material.
Det är så lätt nu att släppa bra musik så man måste komma igenom bruset på något sätt, på något sätt försöka göra den här lilla extragrejen för att komma igenom, sa Rickard Andersson.

Bandet som går sin egen väg.

The Happy Hippo Family har varit duktiga på att utmärka sig i Örebros musikscen genom åren och det har varit lite av deras grej.
Grundtanken var att kollektivet där The Happy Hippo Family skapades var i en symbios av glädje och även om bandet var riktigt stort i början så blev de klara med att det behövde bantas ner en aning och den starka kärnan i bandet var det som blev kvar.
Känslan av att det här är roligt och bra och att de vill dela med sig till andra och det betyder att de måste hitta nya vägar att synas och få en möjlighet att få ut det de gör.
- Vi vill skapa en känsla och få en reaktion på det vi gör sa Rickard Andersson.

Happy Hippo Family på väg till Japan.

Bandet har släppt en skiva i Japan och hittills går allt efter planerna så om allt fungerar som det ska kan det vara möjligt med en turne i Japan under hösten, men än är inget spikat.
The Happy Hippo Family älskar Sverige och de älskar att spela i Sverige sa Martin Qvarfordt.
Svenska sommaren är en stor favorit och de planerar en Sverige turne, men starten är i Oslo på självaste 17 maj.
Det är i huvudsak på helgerna de kommer att vara ute och spela och planen är att de ska täcka in alla de största regionerna i landet, det som saknas just nu är norrland men det kan vara datum på väg även där.

The Happy Hippo Familys egen öl.

Bandet har genom ett samarbete med Eskilstuna Ölkultur nu också en egen öl, egentligen så är det ölen Stolt Lager som har fått en etikett med The Happy Hippo Family men det finns planer på att bandet ska sätta sig ner och ordna fram ett helt eget recept på en öl, så att det blir en öl som bara är deras, Eskilstuna Ölkultur har ett koncept där de tar fram öl till olika arrangemang eller restauranger, berättade Anders Olsson VD Eskilstuna Ölkultur.
När receptet är klart så tar det ca en månad innan ölet når ut till konsumenterna, om det är ett ljust öl, ett mörkt öl tar två månader och Anders Olsson berättade också att intresset för ett eget öl från artister och andra är väldigt stort så Eskilstuna Ölkultur tänker framåt och har redan diskussioner med flera band om att ta fram deras egna ölsorter och Anders Olsson sa också att det har blivit lättare för små lokala leverantör att ta sig in i Systembolagets sortiment och att få kontakt med enskilda butiker när det gäller lokala sorter.


Tillbaka

Kommentarer:

Lämna en kommentar